Денісова: стан здоров’я Бекірова - критичний

Денісова: стан здоров’я Бекірова - критичний

Фото: УНІАН

Адвокат Бекірова повідомив, що має намір звернутися до керівництва ізолятора, в якому утримується підзахисний, з проханням перевести його до медичної частини.

Стан здоров’я заарештованого в окупованому Криму українця Едема Бекірова критичний і перебування в СІЗО становить небезпеку для його життя.

Про це написала уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова на власій сторінці у Facebook.

"Отримала інформацію від адвоката затриманого російськими правоохоронцями кримського татарина Едема Бекірова. Незважаючи на підтверджені діагнози та критичний стан здоров’я, його наразі утримують у загальній камері СІЗО", - зазначила вона.

За словами Денісової, адвокат Бекірова повідомив, що має намір звернутися до керівництва ізолятора, в якому утримується підзахисний, з проханням перевести його до медичної частини.

Також Денісова поінформувала, що звернулася до уповноваженого в РФ з прав людини Тетяни Москалькової та до радника президента Росії, голови Ради при президентові РФ з розвитку громадянського суспільства і прав людини Михайла Федотова з проханням терміново посприяти у наданні кваліфікованої медичної допомоги Бекірову.

"Перебування у СІЗО у такому критичному стані є небезпечним для його життя", - наголосила вона.

Самозвані кримські судді прирекли до двох місяців арешту Едема Бекірова

Самозвані кримські судді прирекли до двох місяців арешту Едема Бекірова

Нагадаємо, в окупованому Криму зник активіст Едем Бекіров. Потім виявилося, що Бекірова доставили в будівлю ФСБ РФ в Сімферополі, йому пред'явлено звинувачення. Його звинувачують у зберіганні боєприпасів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація