До України йдуть затяжні дощі: прогноз погоди на 24 травня

До України йдуть затяжні дощі: прогноз погоди на 24 травня

Фото: УНІАН

Синоптикиня каже, що потепліє наприкінці тижня.

У неділю, 24 травня, погода в Україні буде прохолодною, дощовою і хмарною. Опади очікуються в західних областях, у Житомирі, Вінниці та Одесі.

Про це інформують в Укргідрометцентрі.

За прогнозом синоптиків, зливи, які розпочнуться 24 травня, затягнуться на наступний тиждень та накриють всі регіони. У неділю в Україні денна температура коливатиметься від 14°до 18° тепла. Уночі температура знизитися до 4−7° з позначкою "+".

На Заході і в Одеській області дощитиме. Очікується шквальний вітер, який сягатиме 5−10 м/с. У західних регіонах температура повітря вдень опуститься до 13-17° тепла, а вночі температура повітря становитиме 7−9° тепла.

У східних областях 24 травня дощу не передбачається, повітря прогріється до +18°.У центральних областях буде сухо, до 17° тепла.

Фото: Укргідрометцентр

Погода в Києві 24 травня буде прохолодною, але без опадів. Уночі стовпчики термометрів опустяться до 4−6° тепла, а вдень повітря сягнуть позначки 13−15° тепла. Вітер помірний, південно-західний, 3−8 м/с.

Як повідомляє синоптикиня Наталія Діденко у Facebook, до України із заходу Європи 24 траня прийде атмосферний фронт, який і принесе дощі й прохолоду. За словами Діденко, потепління в Україну прийде лише наприкінці тижня, 27-28 травня. 

"Хіба що з найближчих середи-четверга, 27-28 травня, синоптична совість трохи заговорить і в Україні потепліє на 2-5 градусів. Та й то, з коливаннями. Впевненіше потепління прийде в Україну від початку червня", - уточнила Діденко.

Нагадаємо, раніше синоптики повідомили, до яких змін клімату треба готуватися Україні. 

Прогноз погоди на вихідні від маленької Фросі

Прогноз погоди на вихідні від маленької Фросі

Повʼязані теми:

Наступна публікація