Канал ПлюсПлюс підбиває підсумки за 5 років

Канал ПлюсПлюс підбиває підсумки за 5 років

Фото: ТСН.ua

Сьогодні, 4 серпня, каналу ПлюсПлюс виповнюється 5 років.

Незважаючи на юний вік, канал став лідером серед українських анімаційних каналів, успішно налагодив власне виробництво і уже здобув велику кількість нагород.

ПлюсПлюс – єдиний анімаційний канал в Україні, зацікавленість яким з боку глядацької аудиторії невпинно збільшується п'ять років поспіль. Середньодобова тривалість перегляду цільовою аудиторією каналу "Глядачі 8-40 років, вся Україна" зросла з 12 хвилин у 2012 році до 1 години 14 хвилин – у 2017 році. Серед глядачів у віці 4-14 років статистика ще більш приголомшлива – середньодобовий перегляд телеканалу дітьми збільшився з 27 хвилин (2012-го року) до 2 годин (2017-го року), що є найкращим результатом серед усіх телеканалів України.

Фото: ТСН.ua

Протягом останніх чотирьох років ПлюсПлюс залишається безумовним лідером перегляду серед дитячої аудиторії 4-14 років. Частка каналу за аудиторією "4-14 років, вся Україна" 2017-го року сягнула 16,3%, що є не лише кращим результатом серед усіх українських телеканалів, але й демонструє значний відрив від конкурентів – канал, що посідає 2-ге місце у ТОП телеканалів України, має частку 10%.

Фото: ТСН.ua

"У команді ПлюсПлюс працюють найкращі. За п'ять років нам вдалося зібрати справді супер-професійну команду – і це наша найбільша гордість. Звісно, ми не збираємося зупинятися на досягнутому. І вже першого вересня представимо глядачам новий проект. Сподіваємося це буде – цікаво, весело,  пізнавально і дещо несподівано", - коментує Іванна Найда, генеральний продюсер каналу ПлюсПлюс.

На сьогодні каналом створені три унікальні продукти власного виробництва з кількома сезонами: "Це наше і це твоє", "Казка з татом" та "Корисні підказки".

ПлюсПлюс створив власних анімаційних брендових героїв, які мають імена, казки, блоги і живуть у власному чарівному світі. Квадрик, Трикутя і Кружко добре знані серед аудиторії і присутні також за межами екрану.

Телеканал реалізував ряд ліцензійних проектів з власними героями, серед яких: 3D-книжка "Моя перша книга про Україну", велика розмальовка "Пригоди у світі ПлюсПлюс", серії книжок від проекту "Казка на ніч", наклейки на пасхальні крашанки із зображенням героїв, м'які іграшки-подушки з героями ПлюсПлюс, зошити з персонажами ПлюсПлюс та дерев'яний конструктор "Плюсотраса світу ПлюсПлюс".

Гордість ПлюсПлюс – проект "Це наше і це твоє". Це серія мультфільмів, які у простій формі розповідають юним глядачам про те, що захопливого є в Україні: унікальні факти, винаходи, неймовірні природні ресурси тощо. За схваленням Міністерства освіти і науки України, мультфільми рекомендовані до перегляду в початкових класах у День знань, 1-го вересня. У 2015-2016 роках у школах були проведені уроки на тему "Чим може пишатися українець?" із використанням матеріалів "Це наше і це  твоє". З цього розпочався великий спільний проект ПлюсПлюс та МОН.

В результаті проекту було проведено виставку дитячих малюнків у київському Мистецькому Арсеналі, яка стала національним рекордсменом і була занесена до Національного Реєстру Рекордів. Виставка налічувала понад 5000 дитячих робіт: малюнків, аплікацій, вишивок. Окрім цього, на основі дитячих історій було створено 25 серій нового сезону мультфільму "Це наше і це твоє".

2015-го року ПлюсПлюс став володарем  національної телевізійної премії "Телетріумф" у номінації "Програма для дітей" за програму "Казка з татом". Цього ж року канал отримав премію Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки за мультсеріал до проекту "Це наше і це твоє". Восени ID телеканалу ПлюсПлюс стали "The Best Of"  на конкурсі Ukrainian Design у номінації TV/Promo&Film Motion Graphics.

2016-го року телеканал вдруге отримав премію "Телетріумф" у номінації "Найкраща програма для дітей" за проект "Це наше і це твоє. Очима дітей".

Окрім цього, проект телеканалу "Це наше і це твоє. Очима дітей" здобув срібло поважної маркетингової нагороди Effie Awards Ukraine 2016.

Команда ПлюсПлюс вже розпочала підготовку до старту осіннього сезону. Попереду нові досягнення і приємні сюрпризи для маленьких глядачів.

Фото: ТСН.ua

Наступна публікація