Лідера одеського Автомайдану заарештували

Лідера одеського Автомайдану заарештували

Приморський районний суд заарештував лідера одеського Автомайдану Євгена Резвушкіна / Фото: Facebook / Євген Резвушкін

Активісти спалили перед будівлею суду кілька шин.

В Одесі Приморський районний суд заарештував лідера одеського Автомайдану Євгена Резвушкіна до 7 листопада, повідомляє Інтерфакс.

Таке рішення суддя Анатолій Дерус ухвалив у вівторок за заявою прокуратури в рамках розслідування кримінального провадження за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб із застосуванням зброї).

Вечір перестає бути млосним, мене закрили!!!

Posted by Женька Резвушкин on Tuesday, September 8, 2015

Одеська міліція розслідує кримінальне провадження за фактом нападу на працівника прокуратури Київського району Одеси 27 травня цього року, інцидентом керував Резвушкін. Тоді лідерові одеського Автомайдану і його соратникам не сподобалася робота представника прокуратури в суді під час розгляду справи одного з журналістів Одеси, якого звинувачували у сепаратизмі.

Перед будівлею Приморського райсуду зібралося близько сотні прихильників Резвушкіна. Вони вимагають його відпустити і намагаються пройти в будівлю суду. Однак міліція не дозволяє їм це зробити.

Кілька разів перед судом виникали незначні сутички. Крім того, активісти спалили перед будівлею суду кілька шин.

Нагадаємо, раніше в Одесі були затримані активісти Автомайдану, які захопили так званий "будинок Гаррі Поттера" на березі Чорного моря, власність якого приписують нардепу Сергію Ківалову.

Повʼязані теми:

Наступна публікація