Львівський аеропорт відновить роботу старого терміналу

Львівський аеропорт відновить роботу старого терміналу

Фото: Facebook/Міжнародний аеропорт "Львів"

Термінал відкриють через надмірну кількість пасажирів.

Починаючи від 24 червня, Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького відновлює роботу старого терміналу. Він прийматиме рейси "Мотор-Січ" сполученням Київ-Львів.

Про це повідомили у пресслужбі аеропорту.

В пресслужбі зазначили, що відновити роботу аеропорту вирішли через надмірну завантаженість новго терміналу "А" в літній період.

"Зараз у терміналі "А" є лише дві стрічки для видачі багажу: по одній для міжнародних та внутрішніх рейсів. Таким чином, перемістивши частину пасажиропотоку у старий термінал, вдасться використати обидві з них для обслуговування міжнародного сполучення", – зазначили в аеропорті.

Там також вже розпочали роботу над запуском ще однієї багажної стрічки та збільшення довжини двох наявних. В майбутньому аеропорт планує перенаправити у старий термінал більшість внутрішніх рейсів, а також частину чартерних. Для цього старий термінал переобладнують.

"Ми давно планували використовувати старий термінал за призначенням. І зараз він нам чудово став у пригоді для полегшення роботи у період пікових навантажень, обслуговування чартерних (розпочнемо через 2-3 тижні) та спеціальних рейсів, які виконуються малою бізнес-авіацією", – зазначила генеральний директор аеропорту Тетяна Романовська.

НОВЕ ЖИТТЯ СТАРОГО ТЕРМІНАЛУ АЕРОПОРТУ «ЛЬВІВ» З 24 червня 2019 року обслуговування на приліт рейсів №MSI263/MSI265...

Опубліковано Міжнародний аеропорт "Львів" Пʼятниця, 21 червня 2019 р.

Нагадаємо, лоукостер Wizz Air у новому зимовому сезоні 2019/2020 вводить десять додаткових рейсів з аеропорту Львова. Компанія збільшує частоту виконання рейсів на п'яти напрямках до Братислави, Вроцлава, Гданська, Берліна та Дортмунда.

Аеропорт "Київ" презентував другу чергу будівництва терміналу А

Аеропорт "Київ" презентував другу чергу будівництва терміналу А

Повʼязані теми:

Наступна публікація