Міліціонери спіймали на гарячому шкільного директора-педофіла

Міліціонери спіймали на гарячому шкільного директора-педофіла

Діти захищають директора-педофіла

Освітянин хотів задовольнити свою статеву пристрасть

На Житомирщині в педофілії звинуватили директора гімназії, — йдеться в сюжеті ТСН.

Правоохоронці повідомили, що спіймали освітянина на гарячому. Він, начебто, домагався учня, який брав у нього приватні уроки. Міліціонери розповіли, що затримали директора гімназії в його квартирі, коли він займався з учнем. У міліції твердять, що чоловіка затримали під час спроби задовільнити свою статеву пристрасть. 

У помешканні директора правоохоронці також вилучили порнографічну продукцію. Тепер перевіряють, чи могли бути ще інші жертви, які просто мовчали про домагання через страх.

У місцевій гімназії навчається понад чотириста учнів. Тут поглиблено вивчають природничі науки. Директор школи, якого звинувачують у педофілії, очолює навчальний заклад останні 8 років. Діти на камеру домагання спростовують.

Колеги затриманого теж повірити не можуть, що їхнього керівника підозрюють у сексуальних домаганнях до учня. Кажуть, ніколи не помічали за ним нічого підозрілого.
.
Натомість батьки учнів затримання директора гімназії сприйняли з пересторогою. Дехто вже хоче перевести дітей до інших шкіл. 

58-річний директор, якого звинувачують у педофілії, — педагог із понад тридцятирічним стажем, він має звання Заслуженого вчителя України, а також є депутатом Бердичівської міської ради. Тепер його утримують під вартою. Йому загрожує до семи років за ґратами. 

На Житомирщині у педофілії звинуватили директора гімназії

На Житомирщині у педофілії звинуватили директора гімназії

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Проблема педофілії
Наступна публікація