Мокрий сніг, ожеледиця та дощі: погода в Україні на вихідні

Мокрий сніг, ожеледиця та дощі: погода в Україні на вихідні

Фото: УНІАН

Деякі області засипатиме снігом.

У суботу, 30 листопада, в Україні буде хмарно. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

На Лівобережжі та в Криму дощі, вночі подекуди значні дощі; на решті території місцями невеликий дощ, на заході та півночі країни з переходом в мокрий сніг. Вітер переважно західний, 7-12 м/с, у східних областях, Криму та Приазов'ї окремі пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби 0-5° тепла (вдень у південній частині 4-9°, в Криму до 13°).

Фото: Укргідрометцентр

У Київській області місцями невеликий дощ з переходом у мокрий сніг. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура протягом доби 0-5° тепла. У столиці місцями невеликий дощ з переходом у мокрий сніг. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура протягом доби 1-3° тепла.

В неділю, 1 грудня, буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів, лише вночі в Криму та Приазов'ї мокрий сніг та дощ; вітер північно-західний, 7-12 м/с. 2 грудня вдень у західних областях помірний, в Карпатах значний мокрий сніг та сніг, в північних та місцями центральних областях невеликий мокрий сніг; місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця; на решті території без істотних опадів; вітер південний 7-12 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, в Карпатах 5-10° морозу (на півдні країни 1 грудня близько 0°); вдень від 3° морозу до 2° тепла, у південній частині 1-6° тепла.

Фото: Укргідрометцентр

1-2 грудня у Київській області буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів, лише вдень 2 грудня невеликий мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вітер 1 грудня північно-західний, 2 грудня південний 7-12 м/с. Температура вночі 1-6° морозу; вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Тим часом у столиці в неділю та понеділок, без істотних опадів, лише вдень 2 грудня невеликий мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вітер 1 грудня північно-західний, 2 грудня південний 7-12 м/с. Температура вночі 2-4° морозу, вдень близько 0°.

Синоптики попереджають, що 2-3 грудня погіршення погодних умов: вдень 2 грудня в західних, Вінницькій, Житомирській областях, протягом доби 3 грудня в Україні, крім південних областей, сніг та мокрий сніг, утворення снігового покриву висотою 3-8 см; в Карпатах значний сніг, утворення снігового покриву висотою 10-20 см (І рівень небезпечності, жовтий); на дорогах країни, крім півдня, ожеледиця.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що остання осіння п'ятниця в Україні буде тепла, але дощова.

Теплою, але мокрою буде в Україні остання осіння п'ятниця

Теплою, але мокрою буде в Україні остання осіння п'ятниця

Повʼязані теми:

Наступна публікація