XVII фітнес-конвенція Nike та ТМ "Моршинська" об'єднали людей, які прагнуть бути у формі Новини компаній

XVII фітнес-конвенція Nike та ТМ "Моршинська" об'єднали людей, які прагнуть бути у формі

"Моршинська" ідеально підходить для підтримки водного балансу організму під час фізичних навантажень.

Понад десять років природна мінеральна вода "Моршинська" піклується про водний баланс учасників найгучнішої події фітнес-індустрії України – конвенції Nike. В цьому році NIKE WOMEN WEEKEND проходив 19-20 березня, об'єднавши топових зарубіжних презентерів, кращих інструкторів українських клубів, а також всіх тих, хто веде здоровий спосіб життя і прагне бути у формі.

Протягом 2-х днів тренери з усієї Європи надихали спортивними трендами, проводили авторські майстер-класи і ділилися світовим досвідом тренувань. Своїми унікальними знаннями поділилися презентери зі світовим ім'ям: Еразмо Скапіоне (Erasmo Scapione), Джакомо Пікколі (Giacomo Piccoli), Фарес Солтані (Fares Soltani), Алессандро Олівері (Alessandro Oliveri), Мілан Ондрус (Milan Ondrus), Іва Мойжискова (Iva Mojziskova), П'єр Маркуссен (Per Markussen), Володимир Снєжик та інші. Вони розповіли про останні фітнес-тенденції і про те, як підтримувати себе у формі. Тренерам та учасникам в цьому традиційно допомагала природна мінеральна вода "Моршинська".

Завдяки унікальному комплексу мікроелементів моршинських джерел "Моршинська" ідеально підходить для підтримання водного балансу організму під час фізичних навантажень. Тому пляшка "Моршинської" – вірний супутник тих, хто веде активний спосіб життя.

"Моршинська" вже давно стала для мене must-хевом на будь-якому тренуванні" – зазначив професійний спортсмен і тренер Андрій Нестеров. Свого колегу підтримала Ірина Кульчицька: "Ми всі знаємо залізне правило здорового способу життя – випивати щодня 2 літри води. Я твердо дотримуюся цього правила не тільки на тренуваннях, але і в повсякденному житті. "Моршинська" допомагала мені бути у формі протягом двох днів Nike Women Weekend". Про важливість пиття води говорив і відомий міжнародний тренер Володимир Снєжик: "Підтримання водного балансу під час тренувань – це невід'ємна частина спорту. На конвенції з цим завданням чудово впоралася "Моршинська".
Фітнес-тренери єдині в думці: підтримання водного балансу під час занять спортом має величезне значення, тому що вживання достатньої кількості якісної природної води в поєднанні з фізичними навантаженнями дає найкращий результат! 

Про IDS Borjomi Ukraine 

Компанія IDS Borjomi Ukraine - провідний національний виробник, визнаний експерт із питань якості природних мінеральних вод завдяки продукції, яка видобувається в екологічно-чистих регіонах України та є еталоном якості за найвищими міжнародними стандартами. Компанія входить до складу міжнародної компанії IDS Borjomi International.

Сьогодні IDS Borjomi Ukraine виробляє та пропонує споживачу збалансований портфель популярних мінеральних вод ("Миргородська", "Моршинська", "Трускавецька", "Аква Няня", "Аляска" та ін.), а також є ексклюзивним імпортером легендарної грузинської мінеральної води "Боржомі" в Україні. 

Наступна публікація