На Дніпропетровщині через сильні снігопади обмежили рух автодорогами

На Дніпропетровщині через сильні снігопади обмежили рух автодорогами

Фото: pixabay.com

Від ранку також обмежили в'їзд вантажівок до Дніпра.

У Дніпропетровській області через погіршення погодних умов тимчасово обмежили рух пасажирського та вантажного транспорту.

Про це повідомили в Управлінні безпеки дорожнього руху ДПД Національної поліції України.

"Через складні погодні умови (снігопади, снігові замети, накати, перемети, мокрий сніг) наразі діють обмеження для руху пасажирського та вантажного транспорту на території області", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, зокрема, обмежено рух транспорту на автодорозі Н-08 "Бориспіль - Дніпропетровськ - Запоріжжя" (від 414 до 450 км) в напрямку Запорізької області, на автодорозі М-04 "Знам'янка – Луганськ – Ізварине" (від 151 до 195 км), а також на автодорозі М-29 "Харків – Красноград – Перещеплене" -/М-17/ (від 128 до 157 км) в напрямку Харківської області.

"З метою забезпечення належної роботи снігоприбиральної техніки від 7-00 ранку тимчасово обмежено в'їзд вантажних автомобілів до міста Дніпро", - додали правоохоронці.

У відомстві також звернулися до водіїв з проханням уважно стежити за повідомленнями щодо стану проїзду дорогами України і бути готовими до очікування ліквідації наслідків негоди дорожніми службами.

Нагадаємо, до України прийшли раптові морози та снігопади. Найбільше від негода постраждали Харківська та Дніпропетровська області. У низці областей позакривали школи на позапланові канікули.

Україну засипало снігом

Україну засипало снігом

Повʼязані теми:

Наступна публікація