На Дніпропетровщині до військкоматів прийшли три тисячі добровольців

На Дніпропетровщині до військкоматів прийшли три тисячі добровольців

Жоден з мобілізованих не буде відразу направлений виконувати бойове завдання в зону АТО без підготовки на полігоні / Фото: olex-kurinniy.livejournal.com

Виконувати бойове завдання в зону АТО нових бійців відправлять після підготовки на полігоні.

Майже три тисячі добровольців прийшло сьогодні до районних військових комісаріатів Дніпропетровщини.

Про це повідомили у прес-службі Міноборони України.

Заступник військового комісара Дніпропетровського обласного військового комісаріату по роботі з особовим складом підполковник Сергій Полуциган зазначив, що в Дніпропетровській області сформовані три батальйону територіальної оборони і продовжується формування ще одного підрозділу територіальної оборони. Повністю сформований він буде, за словами підполковника у середині вересня.

Всього, як повідомляють у військовому відомстві України, за цей період у війська було поставлено більше 500 одиниць техніки, а у період проведення етапів третьої черги мобілізації з області були покликані військовозобов'язані рядового, сержантського і офіцерського складу запасу. Вони вже приступили до виконання службових обов'язків по захисту територіальної цілісності Української держави. 

"Жоден з мобілізованих не буде відразу направлений виконувати бойове завдання в зону АТО без підготовки на полігоні. Відновлення військових навичок триватиме в обсягах та за програмою підготовки, в залежності від військових спеціальностей", - наголосив Полуциган.

Нагадаємо, голова Дніпропетровської облдержадміністрації Геннадій Корбан заявив, що у випадку агресії з боку Росії і "дружніх" їй терористів з Донецької області, до Росію поїдуть тисячі "вантажів 200".

Повʼязані теми:

Наступна публікація