На Львівщині на хабарі упіймали цілу групу митників

На Львівщині на хабарі упіймали цілу групу митників

На Львівщині на хабарі упіймали цілу групу митників

Фото: Управління Служби безпеки України у Львівській області

У відомстві кажуть, що їхнє хабарництво було систематичним.

Співробітники СБУ на Львівщині викрили на систематичному хабарництві працівників митного посту "Смільниця", повідомляє обласне управління СБУ у Facebook.

Зазначається, що злочинців було затримано під час спроби отримання хабара у розмірі восьми тисяч гривень.

Існує також інформація про те, що вони систематично вимагали гроші з підприємців за безперешкодне переміщення товарів через митний кордон України.

За фактом вже відкрито кримінальне провадження та розпочато невідкладні слідчі дії.

На Львівщині #СБУ викрила на систематичному хабарництві працівників митного посту "Смільниця" Групу працівників митного посту "Смільниця" затримали на хабарництві співробітники Управління СБ України у Львівській області спільно з представниками обласної прокуратури. Здирники систематично вимагали гроші з підприємців з нестворення штучних перешкод при переміщенні товарів через митний кордон України. Зокрема оперативники спецслужби задокументували передачу митникам восьми тисяч гривень неправомірної вигоди за безперешкодний пропуск вантажу промислових товарів. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання повідомлення двом зловмисникам про підозру та взяття їх під варту. Тривають невідкладні слідчі дії. Служба безпеки України

Опубликовано Управління Служби безпеки України у Львівській області 27 ноября 2017 г.

Нагадаємо, раніше на Закарпатті було затримано митників-хабарників з іноземними паспортами. В одного з чоловіків знайшли банківські договори про знаходження на рахунках сотні тисяч доларів та євро. 

На Прикарпатті митники і СБУ затримали молодиків із сотнею золотих монет 18-19 століття

На Прикарпатті митники і СБУ затримали молодиків із сотнею золотих монет 18-19 століття

Повʼязані теми:

Наступна публікація