Нардепа Королевську облили зеленкою у Слов'янську

Невідомі також кидали яйця в нардепа та намагались облити її водою і присипати мукою

У Слов'янську народного депутата від парламентської фракції "Опозиційний блок" Наталію Королевську облити зеленкою під час урочистою ходи, пишуть "Новости Донбасса".

Королевська йшла на чолі колони, яка прямувала до міського парку культури, де планувалось покладання квітів до Вічного вогню.

Видання повідомляє, що люди у військовій формі почали кидати у нардепа яйця, поливати її водою та посипати мукою, а також намагатись обілляти її зеленкою. Охорона Королевської спробувала відтіснити нардепа від невідомих. Втім зеленка все ж потрапила на обличчя нардепа.

За попередніми даними, нападниками були представники громадської організації "Слов'янська Січ", які вимагали, що Королевська поїхала з міста. Активісти звинуватили нардепа у розпалюванні війни на Донбасі.

Попри це Королевська все ж прийшла в парк на урочисті заходи.

Нагадаємо, у Дніпропетровську вранці 9 травня поліцейські знайшли бойову гранату РГД-5. Боєприпас виявили біля будинку, що розташований неподалік пам'ятника Слави, куди тисячі дніпропетровців щороку приносять квіти до Дня перемоги. Правоохоронці очепили місце події, вибухотехніки знешкодили гранату. Крім того, в районі проведення урочистостей поліція затримала чоловіка з газовим пістолетом, переробленим на травматичний. На часі про його мотиви не повідомляється.

Повʼязані теми:

Наступна публікація