Поліція взялася за справу зірваного концерту Райкіна в Одесі

Поліція взялася за справу зірваного концерту Райкіна в Одесі

Правоохоронці кваліфікують дії активістів як хуліганство.

В Одесі поліція почала розслідування за фактом зриву вистави російського актора Костянтина Райкіна, який підтримав анексію Криму.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на спікера відділу комунікацій Головного управління Нацполіції в Одеській області, вчорашні події кваліфіковано за частиною 2 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Зазначається, що ввечері 17 листопада в поліцію надійшли повідомлення громадян про те, що до залу Українського театру увірвалися близько 20 активістів, які почали порушувати громадський порядок і зірвали концерт, який там відбувався.

"На місце події негайно прибули екіпажі поліції і не допустили хуліганських дій. Фізичних протистоянь допущено не було. Конфлікт було локалізовано, зіткнень не допущено. Постраждалих і затриманих немає", - повідомили в главку.

Нагадаємо, увечері 17 листопада в Одесі активісти зірвали виставу російського актора Костянтина Райкіна, який підтримав анексію Криму.

Зокрема, в Одеському академічному українському музично-драматичному театрі імені В.Василька була запланована поетична моновистава "Над балаганом небо...".

Між активістами і глядачами почалася перепалка. До театру прибула поліція, зокрема начальник управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Одеській області Іван Іщенко.

Наступна публікація