ПриватБанк оголосив кредитні канікули малому агробізнесу Новини компаній

ПриватБанк оголосив кредитні канікули малому агробізнесу

Тепер клієнти зможуть погасити кредит таким чином: перші 6 місяців виплачувати тільки відсотки, решту 6 місяців – суму боргу з відсотками рівними частинами.

ПриватБанк запускає нову, адаптовану під потреби клієнтів малого та середнього агробізнесу, програму кредитування в рамках сервісу "КУБ" ("Країна Успішного Бізнесу"). Як повідомили в банку, умови програми кредитної підтримки агробізнесу надають можливість отримати фінансування за найбільш прийнятними умовами.

"Ми підготували особливі умови кредитування, що дозволять максимально забезпечити фінансування потреб представників мікроагробізнесу на строк до 12 місяців. Платність за кредитом знижено до 2% на місяць, а максимальну суму кредиту "КУБ" збільшено до 500 000 грн, – зазначив керівник напрямку "Малий і середній бізнес" ПриватБанку Олександр Ніколенко. – І головне: ми зробили кредитні канікули для позичальників агросфери на перші 6 місяців користування кредитними коштами".

Тепер клієнти зможуть погасити кредит таким чином: перші 6 місяців виплачувати тільки відсотки, решту 6 місяців – суму боргу з відсотками рівними частинами. Зараз кредитом можуть скористатися як юридичні особи, так і приватні підприємці.  

Оновлені умови кредитування діють і для клієнтів за стандартними кредитами "КУБ".

Щоб отримати кошти, потрібно заповнити заявку на сайті проекту https://kub.pb.ua/get-credit/.

Наступна публікація