Савченко прийшла на могили загиблих в АТО побратимів

Разом з льотчицею була й сестра Віра.

Звільнена з російського полону українська льотчиця Надія Савченко сьогодні, 28 травня, відвідала могили побратимів, які загинули в зоні АТО.

Світлини розмістила у своєму Facebook сестра Надії Віра Савченко.

"Прийшли до друзів. І почався дощ...небо плаче. Надя запитала, чи у мене немає відчуття, що вони всі стоять?‪ ‎Будемо Жити!.." - написала Віра.

Нагадаємо, що українську льотчицю Надію Савченко після 708 днів полону повернули на Батьківщину. Президентський борт приземлився в аеропорту "Бориспіль" 25 травня вдень. Колишню полонянку РФ, яка вийшла з літака босоніж, зустрічала юрба журналістів і політиків. Зокрема, з величезним букетом, від якого Савченко відмовилася, прибула Юлія Тимошенко.

До речі, родичам льотчиці – її сестрі та матері – ніхто не повідомив точного часу прибуття Надії. Вони були змушені їхати до аеродрому своїм ходомПісля зустрічі з журналістами і гнівною промови на адресу нетактовних працівників пера, Савченко поїхала до Адміністрації Президента.

Там льотчиця подякувала військовим і українців за те, що повернулася. Крім того, жінка вибачилася перед побратимами за те, що досі жива. Президент України, у свою чергу, за силу волі і жертовність Савченко вручив орден "Золота Зірка".

Повʼязані теми:

Наступна публікація