У День Незалежності ТСН проведе святковий спецефір із Золотих Воріт у Києві 

У День Незалежності ТСН проведе святковий спецефір із Золотих Воріт у Києві 

Рок-гурт The Hardkiss, Pianoboy та федерація гімнастики України візьмуть участь у грандіозному  випуску новин.

24 серпня о 19:30 ТСН на 1+1 проведе виїзний святковий спецефір, присвячений 30-річчю Незалежності України. Мультимедійним проектом у прямому ефірі закінчиться великий тур ТСН, у якому кожного дня ведучі проводять вечірні випуски із різних українських міст. Подія у День Незалежності відбудеться у серці столиці – на Золотих Воротах. Ідея спецвипуску – показати шлях України, її трансформацію довжиною у 30 років.

У випуску покажуть знакові історії українців, які вразили всю країну, у поєднанні з яскравими, чуттєвими виступами зірок українського шоу-бізнесу. Стало відомо, що одним із артистів, яких побачать глядачі, стане гурт The Hardkiss у номері разом зі спортсменками Федерації гімнастики України (легендарної школи Дерюгіних), постановницею якого стала Ірина Блохіна. До списку українських артистів, чиї виступи святкового вечора побачать глядачі, приєднався і Pianoboy.

Pianoбой візьме участь у святковому випуску ТСН до Дня Незалежності

Pianoбой візьме участь у святковому випуску ТСН до Дня Незалежності

Ведучими прямого ефіру будуть Алла Мазур, Наталя Мосейчук та Лідія Таран. Локації для спецефіру ТСН облаштують біля фасаду та на даху Золотих Воріт. Крім того, браму Золотих Воріт з нагоди свята Незалежності відчинять, тож глядачі зможуть на власні очі побачити, як виглядають стіни головного входу в столицю часів Київської Русі.

Алла Мазур
Наталія Мосейчук
Лідія Таран

Головна режисерка ТСН Олеся Коваленко розповіла, що Золоті Ворота – дуже непроста в роботі локація, але команда ТСН рада працювати на ній, адже прагнула створити вражаючий та ні на що не схожий проєкт до ювілею Незалежності. 

"Формат нашого проєкту по-справжньому здивує, як своїм наповненням, так і візуалом. Золоті Ворота – це сакральний центр України, один з найдревніших символів Києва часів князювання Ярослава Мудрого. Цю неймовірну локацію ми творчо обіграємо, адже разом з командою вирішили створити подію для українців, яка запам’ятається. Це буде справжній сюрприз", - додала Олеся Коваленко.

Організація виїзного спецефіру ТСН 24 серпня на території Золотих Воріт здійснюється за підтримки Національного заповідника "Софія Київська", до складу якого входить архітектурна пам’ятка. Спецпроєкт ТСН створять у колаборації з Big Entertainment Shows, творцями шоу "Голос країни", "Танці з зірками", "Ліпсінк батл".

Директор департаменту новин 1+1 media Сергій Попов наголосив, що рух вулицею Ярославів Вал поблизу Золотих Воріт, звідки 24 серпня вестиметься прямий ефір ТСН, обмежать у вже перекритому кварталі. У зв’язку з підготовкою заходів до Дня Незалежності, рішенням місцевої влади, від 23 до 25 серпня у історичному центрі столиці буде обмежений рух транспорту.

Стежте за новинами 1+1 та дізнавайтеся більше інформації про проєкт ТСН до 30-ї річниці Незалежності України. Також дивіться  спецвипуск ТСН 24 серпня о 19:30 на 1+1 та олнайн на сайті ТСН.ua.

The Hardkiss візьмуть участь у грандіозному випуску ТСН до Дня Незалежності

The Hardkiss візьмуть участь у грандіозному випуску ТСН до Дня Незалежності

Повʼязані теми:

Наступна публікація