У харківському госпіталі 32-річний боєць АТО вкоротив собі віку

У харківському госпіталі 32-річний боєць АТО вкоротив собі віку

Фото: Фото Антон Страшко/ТСН

Чоловіка знайшли з ножовим пораненням горла і не змогли врятувати.

Боєць АТО, якого доправили до харківського військового госпіталю, наклав на себе руки

Чоловіка знайшли в одному з приміщень із ножовим пораненням горла. Про це повідомив перший заступник військового прокурора сил АТО підполковник юстиції Віталій Панченко, передає Укрінформ.

"Напередодні близько 19:00 бойця 92-ї окремої механізованої бригади, доставленого до госпіталю, було виявлено в одному з приміщень госпіталю з ножовим пораненням горла. Поранення виявилося смертельним", — розповів Панченко.

Натомість заступник військового прокурора Харківського гарнізону старший лейтенант юстиції Владислав Зубко повідомив, що 32-річного бійця відправили до госпіталю для реабілітації після одержаних раніше поранень.

"За словами лікарів, його осколкові поранення не були критичними, але він був явно пригніченим, схвильованим, невдоволеним. Через певний час співробітниця госпіталю, що увійшла до приміщення туалету, побачила кров на підлозі однієї з кабінок. Замкнуті зсередини двері було виламано і виявлено там бійця, що стікав кров'ю, з ножовим пораненням горла. Бійця одразу ж доправили до реанімаційного відділення, але врятувати його не вдалося. При огляді тіла ознак насильницької смерті не виявлено", — поділився деталями Зубко.

Нагадаємо, нещодавно у Києві поховали бійця "Відьмака", який загинув на Світлодарській дузі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація