Ковбаса із щурячими лапами і хвостом: у Мережі розгорівся скандал через "делікатес" у продукті (фото)

Ковбаса із щурячими лапами і хвостом: у Мережі розгорівся скандал через "делікатес" у продукті (фото)

Ілюстрація / Фото: pixabay.com

Чоловік стверджує, що купив м'ясний продукт у магазині.

Після скандалу із шматком гнилого зуба в морозиві, який знайшла жінка з  Дніпра, мешканець Житомира поділився і своєю "знахідкою" в їжі. Чоловік виявив у ковбасі хвіст та лапи щура.

Відповідні світлини він поширив у своєму Facebook.

Він розповів, що придбав ковбасу у магазині. На вигляд вона не викликала жодних підозр. Рештки щура він побачила вже, коли прийшов додому. Для доказу своїх слів він оприлюднив відео та фото, на яких чітко видно усередині ковбаси частини щура.

Житель Житомира заявив, що бачив чимало неякісної їжі, але цей інцидент шокував його. Він наголосив, що за відповідний продукт має бути відповідальність. 

"Це просто якийсь позор... Я військовий, бачив у своєму житті багато чого, повірте мені, але ковбасу з щурячими лапами – вперше таке бачу... Я просто в шоці, це ж за кого вони нас мають", - йдеться в його дописі.

Рештки щура у ковбасі / Фото: Олег Гаврилов
Фото: Олег Гаврилов

Водночас, у коментарях до публікації користувачі Мережі деякі стверджують, що це мовляв фейк, як її його сторінка. Утім, чоловік веде її щонайменше вже шість років.

Інцидент прокоментувала і компанія, яку звинуватив чоловік. Там переконують, що їхній виробник є одним з найкращих Одеських м'ясокомбінатів, і впевнені, що з такими заявами люди одразу звернулися б до них і до контролюючих органів, а не публікували скаргу у Мережі. 

"Оскільки це випадки, які просто не допустимі. Але чому жоден з ваших постів, а за останній час їх було багато, і усі ваші друзі які їх і публікували, не звернулися ані до нас, ані до Захисту прав споживачів, ані не до жодного з державних органів для перевірки... Вами займається кіберполіція", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Дніпрі мешканка міста виявила в своєму морозиві "дивовижну" знахідку - уламок зуба.

Повʼязані теми:

Наступна публікація