Унікальна пральна машина для декількох користувачів Реклама

Китайський дизайнер Kyumin представив унікальну концепцію пральної машини Quinque, призначеної для зручного використання декількома власниками, як повідомляє Tehnik.

Технології і інновації в області побутової техніки постійно розвиваються, це робить життя сучасних господинь легшим. Якщо на початку минулого століття 5% заміжніх жінок були зайняті роботою, через 80 років це число зросло в 10 разів. У 80-х роках вже 50% жінок гордо зняли з себе кухонні фартухи і пішли заробляти гроші.

Сучасна техніка покликана економити час і полегшувати роботу в побуті. Досить подивитися на  пральні машини в Tehnik, щоб здивуватися, наскільки далеко пішли розробники. Це вже не просто автоматичний агрегат для прання, це розумна система з неймовірними технологічними нововведеннями. Автодозування порошку, паровий цикл, війна з алергенами, різні алгоритми обертання барабана - хіба могла про таке мріяти людина кілька десятків років тому?

Щороку світові виробники дивують нас інноваційними рішеннями в нових лінійках товарів. Siemens використовує інформацію молекулярної природи забруднень різних типів для вибору ефективних параметрів у видаленні плям. Samsung, компанія-лідер у впровадженні інновацій, бореться з плямами за допомогою власної технології генерації бульбашок Eco Bubble. LG вчить по-новому доглядати за одягом. Уже розроблений рюкзак для прання в похідних умовах! Словом, всі намагаються стати краще і роблять в цьому успіхи.

Китайський дизайнер Kyumin здивував громадськість нової вигадкою. Він представив концепт пральної машини Quinque, яка розроблена для використання декількома власниками. Це може бути актуально для гуртожитків, комунальних квартир або будинків, орендованих кількома людьми.

Як працює нововведення?

Quinque - це стильна, компактна пральна машина, вбудована в стіну. Вона має два основних відділення: перше безпосередньо для прання, друге призначене для зберігання речей. Друге відділення в свою чергу поділено ще на 5 відсіків. Це зроблено для того, щоб кожен користувач міг складати свої речі в окремий відсік і запрограмувати відповідний цикл прання.

Робота машинки синхронізована зі смартфоном. Управління системою налагоджено через спеціальний додаток. Коли ви запускаєте прання, певний відсік рухається наверх, дверцята відкриваються для потрапляння білизни в барабан. Після того, як цикл закінчений, відсік рухається вниз, і речі з барабана повертаються в свій відсік для зберігання.

Таким чином, співмешканці можуть створити зручний для всіх розклад прання і регулювати процес навіть віддалено. При цьому білизна ніколи не змішається, конфліктів через зайнятої пральної машини не виникне, а речі завжди будуть чистими.

Як показує статистика популярного магазину побутової техніки tehnik.od.ua, сучасна людина в процесі здійснення покупки намагається вибрати такий товар, який максимально вбереже його від будь-яких зайвих дій. Ми дуже зайняті, тому можемо дозволити собі побути трохи ледачими. А лінь, як відомо, двигун прогресу.

На сьогоднішній день Quinque - всього лише концепція. Візьмуться за цю розробку великі бренди, час покаже.

tehnik.od.ua

Повʼязані теми:

Наступна публікація