В Києві озброєні чоловіки погрожували пасажирам маршрутки

В Києві озброєні чоловіки погрожували пасажирам маршрутки

Фото: Поліція Києва / Facebook

Інцидент стався поблизу станції метро "Видубичі".

Неподалік станції метро "Видубичі", що в Києві,  двоє нетверезих чоловіків почали погрожувати пасажирам маршрутки зброєю.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

За інформацією правоохоронців, їм про інцидент повідомили одразу із двох джерел. Перший виклик на 102 надійшов, що нібито у маршрутці "Київ - Городище"  їде чоловік, який викрав дитину і хоче продати її на органи. 

Інший виклик надійшов від жінки, яка повідомила, що її чоловіку, який їде в маршрутці із півторарічним сином, двоє невідомих погрожують пістолетом і ножем.

Як вдалося з'ясувати патрульним та слідчим, що прибули на місце події, батько із сином їхали маршруткою, у яку дорогою підсіли двоє нетверезих чоловіків і почали звинувачувати його у викраденні дитини. У розмову втрутилася жінка, яку зловмисники штовхнули: у результаті у неї є синець на обличчі. При цьому нетверезі пасажири продемонстрували зброю.

"Двох правопорушників затримали. В них виявили пістолети, попередньо - травматичні. Слідчо-оперативна група спілкується із усіма учасниками конфлікту для встановлення обставин події", - зазначили в прес-службі поліції.

Нагадаємо, нещодавно в криворізькій маршрутці вибухнув вогнегасник. В результаті 65-річна пасажирка, яка їхала на передньому сидінні, отримала численні рвані рани і перелом ноги – жінка з цими травмами потрапила до лікарні. У водія ушкодження виявились незначними, тож він отримав допомогу на місці, а від шпиталізації відмовився.

У Кривому Розі в маршрутці вибухнув вогнегасник, постраждала пасажирка

У Кривому Розі в маршрутці вибухнув вогнегасник, постраждала пасажирка

Повʼязані теми:

Наступна публікація