В окупованому Севастополі ґрунт обвалився разом з автомобілями

В окупованому Севастополі ґрунт обвалився разом з автомобілями

Фото: ВКонтакте

В результаті обвалу ніхто не постраждав.

В окупованому Росією Севастополі стався обвал ґрунту. Про це повідомив Степан Баранов в групі "Автопартнер-Крим" у соцмережі "Вконтакте".

Зазначається, що інцидент стався біля будинку №2б на проспекті Перемоги. Спочатку обвалилася опорна стіна і частина парковки, а за ними в обвал впали три припарковані машини, одна з них під час падіння перекинулася на дах, ще одне авто зависло над урвищем. Крім того, п'ять машин під загрозою падіння.

На місці працювали рятувальники та медики. В результаті інциденту потерпілих немає. Машини діставали за допомогою крана-маніпулятора.

"Подія без жертв, ніхто не постраждав. Зараз там перебувають представники МНС і уряду Севастополя, які відповідають за безпеку. Робоча група з'ясовує подробиці події і вживає необхідних заходів для локалізації наслідків", - розповіли в прес-службі МНС окупантів.

Нагадаємо, 14 квітня повідомлялося, що у Харківській області в місті Люботин потужно спалахнув храм Миколи Чудотворця, що належить (Українська православна церква Московського патріархату). Під час пожежі у храмі обвалився дерев’яний

На колишній СТО обвалився дах просто на трьох жінок

На колишній СТО обвалився дах просто на трьох жінок

Повʼязані теми:

Наступна публікація