В Україні валять, а в Росії їдять. Історія "ленінопаду" в коубах

В Україні валять, а в Росії їдять. Історія "ленінопаду" в коубах

Топ-10 сатиричних відео про вождя, що падає

Поки в Запоріжжі тривають роботи з демонтажу найбільшого в Україні пам'ятника Леніну, ТСН.uа пригадує найяскравіші епізоди дворічного "ленінопаду" в коубах.

Найпопулярніший коуб на цю тему родом із селища Зуя Білогірського району Криму. Як не дивно, в ньому немає кадрів із самим пам'ятником. Його головний герой – дідусь, якого "повалення вождя" засмутило до сліз:

Голос діда з цього коуба гармонійно накладається на кадри з сумним Путіним:

За два роки з моменту початку Революції Гідності в Україні демонтували, повалили, або просто знищили понад 500 пам'ятників Леніну. В наступному коубі відображені одразу 10 епічних падінь:

Один з коуберів навіть озвучив процес від імені самого Леніна:

Найбільш ефектним демонтаж вийшов у Семенівці Полтавської області, де пам'ятник хотіли обережно зняти, але випадково відірвали голову:

Ну і, звичайно ж, у Києві, де після падіння пам'ятник ще довго розбивали кувалдами на сувеніри:

А на спорожнілому столичному п'єдесталі активісти встановили новий монумент - "золотий" унітаз – як пам'ятник корупції:

З великим ажіотажем відбулося знесення пам'ятника в Харкові. Для ще більшої радості присутніх, не вистачало хіба що вибуху:

Або запуску вождя в космос:

У той час як найпалкіші російські комуністи клянуть українців, які вітають неперервний "ленінопад", в самій Росії Леніна з'їдають. Причому такого, що лежить у труні під шубою з троянд. Звучить парадоксально, але наступний коуб тому підтвердження:

Дідусь із першого відео був просто шокований такою трапезою: "Леніна з'їли... Бандери!"

Ще одне відео про відданість радянському вождю, яка шокує, було знято в російському Липецьку. Там пенсіонери, намагаючись покласти квіти до пам'ятника Леніну, не шкодували ні сил, ні здоров'я. Через слизькі сходинки біля монументу вони постійно падали, а найактивнішим довелося повзти. Цікаво, що російські ЗМІ ці кадри в свій сюжет не включили. Скандальний епізод, що залишився за кадром, з'явився в Мережі лише за кілька місяців - з величезним написом "не для ефіру":

На завершення нашої добірки – Ленін власною персоною, але з озвучкою з культового фільму за сценарієм Тарантіно:

Сьогодні тема "ленінопаду" в Україні знову стала актуальна завдяки початку демонтажу пам'ятника в Запоріжжі. 20-метрового ідола - найбільшого в Україні - хочуть зняти з постаменту неушкодженим. Однак комунальники мучаться над цим завданням вже кілька днів. І Ленін досі на місці.

Жителі Запоріжжя жартують, що цей Ленін є найдорожчим за всю історію Незалежної України, його балансова вартість 7 млн гривень, і вона збільшується буквально кожну хвилину.

Повʼязані теми:

Наступна публікація