Зранку в Україні через негоду затримувалося 30 поїздів

Зранку в Україні через негоду затримувалося 30 поїздів

Фото: УНІАН

Залізничники працювали всю ніч, щоб розчистити колії.

В "Укрзалізниці" заявлять, що попри значні опади, усі поїзди курсують.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Укрзалізниця повністю контролює ситуацію з рухом пасажирських та вантажних поїздів. Робота з очищення колій, перегонів, стрілочних перегонів триває цілодобово - вночі працювало 1492 залізничники, із яких 888 колійників", - йдеться в повідомленні.

Також в компанії додали, що о 5 ранку через негоду затримувалися 30 пасажирських поїздів.

Комунальники другу добу ліквідовують наслідки снігопаду

Комунальники другу добу ліквідовують наслідки снігопаду

"Середній час затримки до 25 хвилин. Лише два поїзди Київ –Івано-Франківськ та Хмельницький – Москва затримуються більше години", - повідомили в "Укрзалізниці".

Тим часом на Львівській залізниці вночі працювала одна снігоочисна колійна машина. Загалом від снігу було очищено 3049 стрілочних переводів та 255 пасажирських платформ.

Впродовж ночі опади у вигляду снігу спостерігалися на території Південно-Західної та Одеської залізниць. Найбільша товщина снігового покриву була у Сянках – 45 см, Києві – 18 см та Вапнярці – 15 см.

Нагадаємо, 19 грудня, в Україні у північних та більшості центральних областей буде помірний, на Чернігівщині та Київщині сильний, сніг, у західних областях місцями невеликий сніг. На решті території - без опадів. На дорогах країни, крім півдня та сходу, - ожеледиця.

Повʼязані теми:

Наступна публікація