Таропрогноз на лютий 2021: що карти нам віщують

Таропрогноз на лютий 2021: що карти нам віщують

Фото: ТСН.ua

Карти Таро показують правду про наші бажання.

Карти Таро нині стали настільки популярними, що чи не у кожному фільмі про містику чи магію, ми їх бачимо. А цьогоріч Dior навіть презентував колекцію одягу, яка була натхнення середньовічними картами Таро Вісконті-Сфорца.  Дізнайтеся, що очікує вас у лютому 2021 року за допомогою тарологічного прогнозу на третій місяць зими від майстрині Таро Олени Кузьмич

Таропрогноз кохання на лютий-2021
Карта місяця "Сімка жезлів" 

Ця карта Таро свідчить про захист, ціль, отримання переваг тощо. Вона алегорично розповідає про те, що, можливо, ви не хочете рухатися зі свого місця з принципу, а, можливо, хочете захищати свої позиції. Зараз такий період, що вам таки доведеться розраховувати лише на свої сили. Адже ваша друга половинка може кинути вам виклик. 

Проте водночас варто навчитися казати "Ні!", але й збалансувати своє прагнення до знищення почуттів. Будьте стійкими і не втягуйте себе у безглузді сварки. У стосунках твердо стійте на ногах і відстоюйте свої переконання та права. Не йдіть на компроміс. 

Можливо, протягом цього місяця доведеться подолати внутрішніх демонів - страхи та сумніви, які часто перемагають нас і роблять наше серце слабким.

Таропрогноз на роботу та кар’єру на лютий-2021
Карта місяця "Двійка пентаклів"
 

Ця карта розповідає про гнучкість та вміння маніпулювати ситуацією та людьми. Цю карту можна порівняти з жонглером, який чудово виступає на сцені. "Двійка пентаклів" каже, що потрібно підлаштовуватися під ситуацію, одночасно виконувати кілька справ, вирішувати величезну кількість проблем, проте водночас - бути дуже впевненим у собі, розвиватися та спілкуватися з колегами та партнерами. 

Зараз ви маєте схопитися за свій шанс, долаючи бажання плисти за течією, розумійте зміни, які відбуваються. Кількість можливостей у нашому житті - нескінченна - це й ухвалення рішень, вибір, розвиток і зміна ситуацій. Тому так потрібно гнучко мислити й змінюватися, зважаючи на ту чи ту ситуацію. Подивіться на життя з усмішкою і вам буде легше розв'язати старі проблеми. Напрацьовуйте власний шлях для досягнення цілей. 

Почніть відчувати впевненість у своїх талантах і в самому собі. Не дайте важким часам застати зненацька. Але й не перевантажте тіло та мозок. 

Таропрогноз на фінанси на лютий-2021
Карта місяця "Паж пентаклів" 

Ця карта Таро повідомляє, що потрібно озброїтися раціональним підходом, ставити попереду реалістичні цілі, вміти сконцентровувати зусилля, прагнути прогресу та сміливо братися за нові проєкти. 

Але у вас має бути стимул до змін, бажання шукати свій шанс у житті. Потрібно усвідомлювати свої можливості, прагнути до процвітання та бути відповідальним працівником. Настав час бути практичною людиною. Перед вами відкривається низка можливостей - не проґавте їх. Можливо для цього доведеться змінити професію, почати свою справу - у будь-якому разі - почніть з першого кроку. Не відкладайте на завтра те, що ви можете зробити сьогодні. 

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація