Таропрогноз на січень 2021: що карти нам віщують

Таропрогноз на січень 2021: що карти нам віщують

Фото: ТСН.ua

Карти Таро - це модель всесвіту.

Карти Таро говорять з нами "мовою", яка взята з двох джерел, - числами та образами. Адже архетипічні символи знаходять глибокий відгук у нашій підсвідомості та з'єднують нас з забутими казками, міфами, вічними історіями та мріями. Через швидкість сучасного світу ми не завжди можемо зрозуміти підказки, які дає нам доля і тому на допомогу приходять карти Таро. Кожна карта розповідає історію нашого життя саме у цей момент. Дізнайтеся, що очікує вас у січні 2021 року за допомогою тарологічного прогнозу на другий місяць зими від майстрині Таро Олени Кузьмич

Таропрогноз кохання на січень-2021
Карта місяця "Сила"

Ця карта Таро належить до старших арканів, тобто таємниць, які розповідають про важливі події у вашому житті. Вона свідчить про силу, як йдеться у її назві, сміливість, усвідомлення та співчуття. Ця карта щосили закликає вас управляти власним життям та відповідати за свої дії та вчинки. Не забувайте про те, що слід бути терпимими до чужих слабкостей, адже люди не завжди відповідають вашим ідеалам. Розслабтеся і шукайте сексуальне задоволення.

Опануйте свою внутрішню силу та проявіть її назовні. Заволодійте своїми тваринними інстинктами та правильно їх використовуйте. Шукайте баланс поміж духовною гармонією та плотськими утіхами. Зараз вам знадобиться ваша сміливість. Протягом січня 2021 року будьте готові впоратися з будь-якою загрозою. 

Таропрогноз на роботу та кар’єру на січень-2021
Карта місяця "Дев'ятка кубків"

Ця карта представляє молодші аркани Таро, які свідчать більш про побутовий рівень життя. Вона повідомляє про емоційне задоволення, чуттєвість та задоволення, яке залежить саме від вас.

Дійте, щоб ваші мрії стали реальністю. Намагайтеся насолоджуватися простими радощами життя. Веселіться у гучних компаніях. Обурюйтеся, коли вас намагаються у чомусь обмежити.

Не забувайте про відповідальність за наслідки своїх бажань. Усвідомте, що ви насправді хочете від життя. Уникайте заздрощів інших людей через своє щастя.

Таропрогноз на фінанси на січень-2021
Карта місяця "Король кубків" 

Ця карта Таро належить до карт двору. Її значення свідчить про стабільність, мудрість, дипломатичність, благородство та підтримку. Вона закликає вас протягом цього місяця бути вірними своїм почуттям та зайнятися розумінням людської натури для покращення фінансового становища. Також варто знайти мудрого наставника. 

У фінансових викликах стримуйте почуття, проте не інстинкти. Тверезо оцінюйте ситуацію у спокійних обставинах. Будьте впевнені в обраному шляху. Не забувайте про твердість характеру та спокій у кризових ситуаціях. Правильно виконуйте свою роботу, зважайте на обставини. Терпіння і самодисципліна принесуть бажані зміни. 

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація