Дві тисячі військових підписали контракт до завершення АТО – Міноборони

Дві тисячі військових підписали контракт до завершення АТО – Міноборони

Дві тисячі військових підписали контракт / Фото: Getty Images/Fotobank

Половина з них – офіцери.

До 1 квітня контракт до завершення АТО чи оголошення рішення про мобілізацію підписали 2 тисячі військовослужбовців. Про це заявила прес-секретар міністра оборони Вікторія Кушнір. 

"Військовослужбовці, які уклали так звані контракти про проходження військової служби, продовжують її проходження до завершення особливого періоду", - наголосила представниця оборонного відомства.

Також Кушнір додала, що військовослужбовці, які внаслідок поранення або хвороби перебувають на лікуванні, будуть звільнені з військової служби тільки після завершення терміну лікування. Прес-секретар міністра повідомила, що з метою психологічної реабілітації військовослужбовців перед їх звільненням проводяться обов'язкове психологічне консультування і тестування.

"Військові комісаріати організували взаємодію з обласними центрами практичної психології і соціальної роботи обласних держадміністрацій, а також науковими об'єднаннями та організаціями психологів - волонтерів з соціальної та психологічної реабілітації військовослужбовців після їх звільнення", - резюмувала Кушнір.

Як повідомлялося раніше, радник президента Бірюков заявляв, що добровольці "Правого сектору" переходять на контракт

Повʼязані теми:

Наступна публікація