Якісна вода - незамінний елемент денного раціону при виході з посту Новини компаній

Якісна вода - незамінний елемент денного раціону при виході з посту

Компанія «Небесна Криниця» провела урок здорового харчування і водного режиму

Щоб допомогти шлунку і кишечнику налаштуватися на прийом їжі, перед першою великодньою трапезою випийте склянку якісної води.

Компанія "Небесна Криниця" провела урок здорового харчування та водного режиму.

За тиждень до Великодня, Київський Гольф Центр відкрив Великодню майстерню для дітей, де компанія Небесна Криниця презентувала основні правила здорового раціону для батьків. Після 50 днів посту, особливо актуально постає питання денного раціону, щоб не нашкодить організму під час святкування.

"Регулярність,  помірність та збалансованість – головні правила здорового харчування.  Основу раціону повинні складати: 35 % - зернові, 35% – свіжі фрукти та овочі, 20% білки та жири, з яких  10% – молочні продукти, і тільки 10% – солодощі. Великодній стіл завжди славиться великим асортиментом традиційних м'ясних жирних страв та здобною випічкою, якими не варто зловживати, особливо після довго посту.  Адже переїдання часто призводить до загострення проблем з травною системою. Вода – єдиний продукт, який можна споживати у великій кількості, і організм буде отримувати від цього тільки користь, оскільки вона допомагає перетравлювати їжу та служить провідником поживних речовин.

Тож щоб допомогти шлунку та кишківнику налаштуватися на прийом їжі, перед першою великодньою трапезою випийте склянку якісної води." - розповідає експерт з якості компанії "Небесна Криниця", Євгенія Кривонос.

Турбота про здоров'я – одна із основних соціальних інвестицій виробника  високоякісної питної води "Небесна Криниця", саме тому компанія регулярно організовує та підтримує подібні заходи для існуючих та нових клієнтів, щоб вкотре нагадати: "Якісна вода  – запорука здоров'я".

Наступна публікація