Інформатор "ДНР" почув судовий вирок в Одесі

Інформатор "ДНР" почув судовий вирок в Одесі

Інформатор "ДНР" почув судовий вирок в Одесі

Фото: Служба безпеки України

Чоловік налагодив цілу мережу зі збору даних для терористів.

Приморський районний суд Одеси виніс вирок у справі про інформаторську мережу терористів "ДНР". Її організатора визнано винним і засуджено до чотирьох років і п’яти місяців позбавлення волі.

Як повідомляє прес-служба обласного управління СБУ, процес спирався на докази, зібрані та надані спецслужбою. "Наприкінці 2015 року співробітники спецслужби встановили, що четверо інформаторів за завданням кураторів із так званої "ДНР" збирали у різних містах України та передавали терористам дані про сили антитерористичної операції. Зловмисники, зокрема, повідомляли кураторам про позивні, радіочастоти, місця дислокації, кількість особового складу, озброєння і бронетехніки та позиції українських військових. Оперативники СБ України затримали організатора мережі під час перетину лінії розмежування для отримання інформації від агентів. Рішенням суду організатора визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України. Вирок набрав законної сили", - інформують правоохоронці.

Як уже повідомлялося, у жовтні учасницю проросійської терористичної організації "ЛНР", яка шпигувала за силами АТО на Сході України за дорученням окупаційних сил РФ, було засуджено до восьми років позбавлення волі

Повʼязані теми:

Наступна публікація