На Донбасі загинув 20-річний боєць ООС

На Донбасі загинув 20-річний боєць ООС

Фото: Операція об'єднаних сил / Facebook

Терористи обстрілюють українських військових щодня.

В зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі в понеділок, 4 березня, внаслідок ранкового обстрілу бойовиків загинув український військовий 1999 року народження. Про це повідомив речник Міноборони полковник Максим Праута на брифінгу.

"Внаслідок одного з ворожих обстрілів вранці обірвалося життя одного українського захисника 1999 року народження. Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та бойовим побратимам загиблого героя", - розповів він.

На луганському напрямку противник близько 8:30 випустив 3 міни калібру 120 мм по наших позиціях неподалік від Зайцевого.

На донецькому напрямку окупанти у період з 6-ї ранку до 9:45 здійснили 4 обстріли.

"Найбільш тривалим і потужним став обстріл в районі Лебединського. З боку окупованої Ужівки ворог понад три з половиною години вів вогонь з артилерії 122-го калібру, озброєння танку, міномету калібру 120 мм, а також протитанкового ракетного комплексу", - йдеться у повідомленні.

Поблизу Водяного наші захисники нарахували на своїх позиціях 12 розривів мін 120-го калібру, так само випущених противником з боку Ужівки. Ще 12 артилерійських снарядів калібру 122 мм розірвалися в районі Широкиного.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські окупаційні війська на Донбасі 9 разів порушили режим припинення вогню, десять разів застосувавши озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, і витративши 100 мін різних калібрів.

Лікарі не змогли врятувати бійця ООС, який напередодні потрапив під снайперський обстріл

Лікарі не змогли врятувати бійця ООС, який напередодні потрапив під снайперський обстріл

Повʼязані теми:

Наступна публікація