Під Горлівкою вдень військових обстрілюють снайпери, а вночі – артилеристи

Під Горлівкою вдень військових обстрілюють снайпери, а вночі – артилеристи

Бойовики переважно уночі б'ють як з мінометів так і ствольної важкої артилерії

Снайперські війни! На межі із окупованою Горлівкою стрільці бойовиків не дають продиху українським бійцям. Працюють ледь не за розкладом: переважно удосвіта та щойно починає сутеніти, йдеться в ТСН.16.45.

На прицілі ворожих снайперів не лише українські військові, але й цивільні. Зокрема, ремонтники, які щодня виїжджають на нейтральну смугу лагодити зруйновані ворожими мінометними обстрілами лінії електропередач.

Три снайперських ворожих групи вже помічені біля Горлівки. Працюють парами -стрілець й коригувальник. Вівчарка Рем добре чує чужих у полі. То ж коли на посту собака скаженіє і заливається гавкотом, хлопці беруться за зброю. Ворожі снайпери стріляють не лише по солдатах а й по ремонтниках, які у день намагаються відновити електрику після мінометних обстрілів.

Довкола усіх позицій військових земля у вирвах, причому інколи у повний зріст людини. Бойовики переважно уночі б'ють як з мінометів так і ствольної важкої артилерії, якої за мінськими домовленостями не і близько не мало би бути біля лінії зіткнення.

Навіть стоячи впритул до ворога під постійними обстрілами вояки не втрачають духу й навпаки ще й усіляко демонструють це тій стороні. Символ сили встановлений прямо на лінії вогню - український прапор.

На межі із окупованою Горлівкою стрільці бойовиків не дають продиху українським бійцям

На межі із окупованою Горлівкою стрільці бойовиків не дають продиху українським бійцям

Повʼязані теми:

Наступна публікація