Протягом доби бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом доби бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню - ООС

Фото: УНІАН

Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат та поранень немає.

За минулу добу, 12 серпня, українські військовослужбовці задокументували чотири ворожі порушення проголошеного режиму припинення вогню.

Про це йдеться у ранковому зведенні штабу ООС. 

Поблизу Мар’їнки і Південного помічено декілька автоматичних черг зі стрілецької зброї з боку збройних формувань Російської Федерації. Біля Залізного ворог використав автоматичний станковий гранатомет та здійснив два постріли. Ще один факт провокації зафіксовано неподалік Красногорівки. На цій ділянці фронту за допомогою ручного протитанкового гранатомету противник здійснив мінування місцевості однією протипіхотною міною ПОМ-2.

"На переважній більшості ділянок відповідальності українських підрозділів обстрілів не зафіксовано. Наші військовослужбовці дотримуються режиму припинення вогню та перебувають напоготові до адекватного реагування на ймовірні підступні дії противника", - йдеться у зведенні. 

Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат та поранень немає. Ситуація у районі проведення операції залишається повністю контрольованою українськими воїнами.

Як повідомлялося, минуло пів місяця, відколи проголошено режим припинення вогню, який набув сили від 27 липня. За цей період, серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат та поранень немає. 

У штабі ООС повідомляють, що в бойовиків загинуло дев’ять людей

У штабі ООС повідомляють, що в бойовиків загинуло дев’ять людей

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація