Протягом доби українські війська на Донбасі знищили двох окупантів

Протягом доби українські війська на Донбасі знищили двох окупантів

Фото: УНІАН

Серед українських військовослужбовців втрат немає.

Протягом п'ятниці, 23 листопада, на Донбасі бойовики 11 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому зафіксовано два випадки застосування озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Про це повідомили у прес-центрі ООС.

Окупанти вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Крім того, з мінометів калібру 82 мм та зенітної установки ЗУ-23-2 ворог обстрілював позиції Об'єднаних сил поблизу хутора Вільний.

"Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в  районах населених пунктів Станиця Луганська, Кримське, Золоте, Троїцьке, Піски, Верхньоторецьке, Мар'їнка та Березове. Опорні пункти наших військ біля Троїцького противник піддав вогневому впливу протитанкових керованих ракет та 120 мм мінометів. Також, у цьому районі фіксувалися постріли з ПТРД", - зазначили в штабі українські військові.

В результаті обстрілів минулої два військовослужбовці Об'єднаних сил отримали поранення. Натомість, за інформацією розвідки, двох бойовиків російсько-окупаційних військ було знищено та ще одного - поранено.

Нагадаємо, 22 листопада бойовики чотири рази відкривали вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Євген Марчук замінить Кучму у тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі

Євген Марчук замінить Кучму у тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі

Повʼязані теми:

Наступна публікація