Російські спецпризначенці терміново залишають Луганщину – Генштаб

Російські спецпризначенці терміново залишають Луганщину – Генштаб

Російські спецпризначенці терміново залишають Луганщину / Фото: ТСН.ua

За даними розвідки, особовий склад з'єднання повертається до пункту постійної дислокації в Росії.

Військовослужбовці, які входять до складу 3-ї бригади спеціального призначення Головного розвідувального управління (ГРУ) генерального штабу збройних сил Російської Федерації терміново залишають місто Брянка, що на Луганщині, де протягом тривалого часу квартирувались та виконували диверсійно-розвідувальні завдання на окупованій території сходу України.

Про це у понеділок, 18 травня, повідомила прес-служба збройних сил України.  

За даними розвідки, особовий склад з'єднання повертається до пункту постійної дислокації.

"Літак, який має передислокувати російських військовослужбовців, прибув на аеродром в Міллерово (Ростовська область РФ), звідки найближчим часом вирушить у Самару (РФ). Прикметним є той факт, що передислокація російських спецпризначенців розпочалася одразу, як тільки українська сторона продемонструвала усьому світові беззаперечний факт присутності російських військовослужбовців на сході України", - йдеться у повідомленні.

Таким чином, Російська Федерація намагається приховати сам факт присутності своїх військовослужбовців на території Донецької та Луганської областей і їх участь у бойовий діях проти українських військових, підкреслили у прес-службі.

Нагадаємо, що 16 травня під час бойового зіткнення в районі міста Щастя військовослужбовці 92-ї окремої механізованої бригади затримали двох російських спецпризначенців зі складу диверсійно-розвідувальної групи ворога.

Полонених російських офіцерів привезли до Києва

Полонених російських офіцерів привезли до Києва

Повʼязані теми:

Наступна публікація