За добу терористи тричі порушили режим припинення вогню - штаб ООС

За добу терористи тричі порушили режим припинення вогню - штаб ООС

Фото: Фото Наталії Нагорної/ТСН

В результаті українські захисники не постраждали.

Минулої доби, 1 вересня, у районі проведення операції Об’єднаних сил, зафіксовано 3 факти порушення режиму припинення вогню. Про це повідомляє штаб ООС.

Зокрема, у районі Водяного, зафіксовано вогневу активність збройних формувань Російської Федерації зі стрілецької зброї та АГС-17. Також ворожі провокації мали місце на ділянках фронту в районі населених пунктів Майорськ, де зафіксовано постріл з ручного протитанкового гранатомету та Мар’їнки, де відмічено кілька неприцільних черг зі стрілецької зброї.

В усіх випадках дії ворога були провокативними та не несли загрози життю нашим воїнам. Українські захисники зброю у відповідь не застосовували.

Від початку поточної доби, 2 вересня, на усіх ділянках фронту спостерігалася тиша. У смугах відповідальності наших бригад не зафіксовано жодної збройної провокації чи обстрілу. Однак українські воїни пильності не втрачають та готові до миттєвого реагування на будь-які дії противника.

Бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил немає.

Ситуація у районі проведення операції Об’єднаних сил повністю контрольована нашими воїнами. Підрозділи Збройних Сил України та інших складових сил оборони, дотримуючись повного і всеосяжного режиму припинення вогню, продовжують сумлінно виконувати свої завдання за призначенням.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що розвідка Об’єднаних сил повідомляє, що на Донбасі за останній місяць загинули понад 20 бойовиків терористичних підрозділів.

У штабі ООС повідомляють, що в бойовиків загинуло дев’ять людей

У штабі ООС повідомляють, що в бойовиків загинуло дев’ять людей

Повʼязані теми:

Наступна публікація