Папа Римський пересів на пікап Nissan Navara

Папа Римський пересів на пікап Nissan Navara

Фото: AutoTimesNews

Машину спеціально переобладнали у "папамобіль" перед приїздом понтифіка до Маврикію.

Під час візиту до африканського Маврикію Папа Римський Франциск засвітився на новому спецавто, яке побудовано на базі пікапа Nissan Navara.

Автомобіль обладнали великим скляним корпусом і сидінням у вантажному відсіці, пише AutoTimesNews.

Судячи з повідомлення, модифікацією пікапа, який на африканському ринку продають під назвою NP300, для понтифіка займалися близько трьох місяців. За переробку авто у "папамобіль" відповідала місцевий підрозділ компанії ABC Motors, яка частково пов'язана з Nissan.

"Ми, як одна велика родина, були прихильні до створення "папамобіля", гідного імені і стандартів Ватикану. Ми все ще вражені результатами тримісячної напруженої роботи. Ми так пишаємося тим, що зробили свій власний внесок у приїзд Папи", - сказав виконувач обов'язків директора тюнінг-підрозділу ABC Motors Дін Х-Чуен.

Видання зазначає, що автомобілі понтифіка постійно стають причиною гарячих дискусій. При цьому раніше Папа їздив на більш елегантних Lincoln Continental і Mercedes S-Class, а кілька років тому у нього навіть був спеціальний позашляховик Mercedes M-Class.

Фото: AutoTimesNews

Раніше згадувалося, що швейцарія конфіскувала 25 суперкарів сина африканського диктатора. Ексклюзивні автомобілі виставили на аукціон.

Повʼязані теми:

Наступна публікація