Кутя з булгуру та лаймом

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Це простий та оригінальний спосіб зробити традиційну страву цікавішою.

Ні для кого з вас не секрет, що я дуже люблю експериментувати. Особливо мені подобатися додавати якусь свіжу нотку в традиційні рецепти. З різдвяною кутею вийшов якраз такий випадок.

Коли ми знімали для нашого сайту і готували кутю з перловки, я подумав, а чому б не використати булгур, адже рис використовують. А смак булгуру мені відверто подобається більше. Так і народився цей варіант куті — кутя з булгуру з лаймом. Обов’язково спробуйте — дуже оригінально!

Час підготовки — 15 хвилин.

Час приготування — 30 хвилин.

Вам знадобиться:

  • булгур — 250-300 г;
  • журавлина (сушена) — 50 г;
  • сік лайма (одного) — 1 шт.;
  • мак — 50 г;
  • родзинки — 30 г;
  • волоські горіхи — 50 г;
  • мед — 1 ст.л.

Приготування:

1. Булгур відварюємо до готовності (15 хвилин). Відкидаємо на друшляк, промиваємо холодною водою і даємо їй повністю стекти.

2. Мак запарюємо окропом, даємо йому набрякнути 30 хвилин, проціджуємо через сито і перетираємо в ступі або чаші блендера.

3. У невеликій мисці змішуємо всі інгредієнти, добре перемішуємо, заправляємо медом і соком лайма. Даємо настоятися мінімум 30 хвилин.

Готувати — це просто!

Більше рецептів на klopotenko.com, а також в ефірі Cніданку з 1+1 і Сніданок. Вихідний

Залиште свій коментар

Вибір редакції