Швидкі мафіни з картоплею, сиром та зеленню

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Усього кілька простих інгредієнтів — і у вас на столі запашний сніданок чи перекус до чаю.

Вчорашнє картопляне пюре завжди втрачає свій апетитний вигляд і вже не таке апетитне. Однак його завжди можна реанімувати у надзвичайно ніжні, як суфле, та м’які й свіжі картопляні мафіни. Усього кілька простих інгредієнтів — і у вас на столі запашний сніданок чи перекус до чаю.

Інгредієнти:

  • 300 г картопляного пюре;
  • 60 г твердого сиру;
  • 1 пучок зелені за смаком;
  • 1 яйце;
  • 40 г сметани або натурального йогурту;
  • олія для змазщування формочок (або паперові капсули для мафінів);
  • мелений перець;
  • дрібка солі.
Мафіни з картоплі, рецепт, для блогів_2
instagram.com/alonka_good

Приготування:

1. Для початку натерти на великій тертушці твердий сир. Зелень подрібнити і додати в миску з сиром.

2. Збити до однорідності яйце зі сметаною або натуральним йогуртом, посолити і поперчити суміш, влити її до натертого сиру. Все добре перемішати і акуратно ввести в картопляне пюре, постійно помішуючи.

3. Далі підготувати форми для випікання мафінів. Їх треба ретельно змастити або викласти в них паперові капсули для кексів, чи застелити квадратиками з пергаменту. Тепер порційно наповнити тістом форми майже доверху.

4. Поставити випікатися картопляні мафіни в розігріту до 190 градусів духовку на 20-25 хвилин. Зверху вони повинні апетитно зазолотитися.

5. Таку випічку краще подавати до столу теплою і зі сметаною.

Мафіни з картоплі, рецепт, для блогів_3
instagram.com/alonka_good

Смачного!

Більше рецептів читайте тут: instagram.com/alonka_good

Залиште свій коментар

Вибір редакції