Вегетаріанські трюфелі з фініків

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Готуються ці цукерки буквально 15 хвилин, а смак обов’язково вам сподобається.

Трюфелі — цукерки з шоколаду, вершків і вершкового масла, це якщо дотримуватися класики. Але це не про мене, адже всі знають, як я люблю експерименти. І я вирішив приготувати вегетаріанський варіант трюфелів.

Я використав фініки, кероб і кокосові вершки замість звичайних. Готуються ці цукерки буквально 15 хвилин, а смак обов’язково вам сподобається.

Час підготовки  5 хвилин.

Час приготування  10 хвилин.

Вам знадобиться:

  • в'ялені фініки без кісточок — 500 г;
  • кокосові вершки — 30 мл;
  • кероб (+ 2 ст. л. для верхнього шару) — 3 ст. л.;
  • фісташки — 100 г;
  • волоські горіхи — 100 г;
  • в'ялені фініки без кісточок — 500 г;
  • кокосові вершки — 30 мл;
  • кероб (+ 2 ст. л. для верхнього шару) — 3 ст. л.;
  • волоські горіхи — 100 г.

Приготування:

1. З фініків видаліть кісточки, а м'якоть розберіть на частини і викладіть в чашу блендера.

Трюфелі, для блогів_1
klopotenko.com

2. Додайте до фінікам 3 ст. л. керобу (це порошок, замінник какао).

Трюфелі, для блогів_2
klopotenko.com

3. Подрібніть для отримання однорідної маси. Додайте кокосові вершки (30 мл) і ще раз добре подрібніть.

Трюфелі, для блогів_3
klopotenko.com

4. Сформуйте з подрібнених фініків кульки. Намагайтеся, щоб вони були приблизно одного розміру.

Трюфелі, для блогів_4
klopotenko.com

5. Розділіть цукерки на 3 частини. Першу частину фінікових цукерок обваляйте в керобі (2 ст. л.).

Трюфелі, для блогів_5
klopotenko.com

6. Фісташки (100 г) очистіть і порубіть ножем. Волоські горіхи (100 г) також порубіть ножем.

Трюфелі, для блогів_6
klopotenko.com

7. Другу частину фінікових трюфелів обваляйте в подрібнених крихтах фісташок.

Трюфелі, для блогів_7
klopotenko.com

8. Третю частину цукерок обваляйте в крихті з волоських горіхів. Поставте всі трюфелі до холодильника на кілька годин.

Трюфелі, для блогів
klopotenko.com

Готувати — це просто!

Більше рецептів на klopotenko.com, а також в ефірі Cніданку з 1+1 і Сніданок. Вихідний

Залиште свій коментар

Вибір редакції