Тіна Кароль випустила аудіокнигу для дітей "Різдвяна історія"

Тіна Кароль випустила аудіокнигу для дітей "Різдвяна історія"

Фото: facebook.com/tina.karol

Формат аудіокниги вперше в Україні виходить у стрімінговому сервісі AppleMusic.

Напередодні концерту "Різдвяна історія з Тіною Кароль", який співачка готує разом з каналом "1+1", відома українська співачка випустила аудіокнигу для дітей "Різдвяна історія", повідомляє пресслужба "1+1". 

У дев’яти розділах цього особливого видання Тіна Кароль виконує колядки, щедрівки та розповідає про Різдво у доступному та цікавому для найменших слухачів форматі. Книжку "Різдвяна історія" співачка озвучила разом з бренд-войсом каналу "1+1" Сергієм Могилевським. Його голос точно впізнають прихильники проєкту "Танці з зірками".

Тіна Кароль розповіла: "В Україні формат дитячої аудіокниги відсутній. Водночас за кордоном він популярніший від музики й відмінно працює в освітніх цілях. Наприклад, завдяки аудіокнижкам у школі, мій син Веніамін дорогою додому закріплює пройдений за день матеріал. Він надихнув мене на запис такої книги для українських дітей та школярів, впевнена, він теж буде із задоволенням слухати "Різдвяну історію". В певному сенсі, я зробила її заради нього, щоб не забував рідну мову, поки перебуває в Англії.

Думаю, ця книжка сподобається багатьом діткам в Україні, адже вона розповідає про боротьбу добра і зла, про те, що в цьому житті є протиріччя, суперечки, але ніколи не можна здаватися, і завжди треба йти до своєї мети", - йдеться у повідомленні.

Фото: facebook.com/tina.karol

Нагадаємо, Василь Шкляр зустрівся з шанувальниками на допрем’єрному показі стрічки "Чорний ворон". 

Повʼязані теми:

Наступна публікація