3-місячний Давид потребує негайної допомоги

3-місячний Давид потребує негайної допомоги

У дитини діагностували лейкоз від народження

Батьки Давида, які неодноразово допомагали нужденним, навіть у якості місіонерів в африканських країнах, тепер самі сподіваються на людську чуйність, щоб вилікувати сина.

"Настя і Сергій мріяли про малюка, і довгоочікуваний син народився в березні цього року. Щастя трохи затьмарювало те, що у малюка були синці на тілі та лікарі не могли визначити їхню природу. Після довгих аналізів і досліджень з'ясувалося, що це прояв раку крові (лейкемії). Це було важким ударом. Минуло всього 2,5 місяці його життя і вона опинилася під загрозою", - розповідають волонтери, які допомагають у зборі коштів.

Стан дитини був настільки важкий, що лікарі не ризикували одразу почати хіміотерапію, але згодом таки довелося. Стан малюка почав покращуватись, тож лікарі рекомендують ще кілька курсів хіміотерапії. Та навіть таке лікування не зможе позбавити дитину від хвороби остаточно, адже ракові клітини виявили у кістковому мозку, тож потрібна трансплантація.

Батьки донорами бути не можуть, оперувати доведеться закордоном. До того ж, не всі клініки готові взятися за лікування крихітного пацієнта.

"Тільки пошук відповідного донора, після передоплати в 20 000 євро, може зайняти від 2 до 6 місяців. Вартість такої операції за кордоном 160 000 євро. Батьки, що працюють в соціальній сфері, де дуже скромні зарплати, не в змозі оплатити її. Вони в своєму житті допомагали беззахисним, а тепер самі потребують допомоги. У нас є всього три місяці, щоб зібрати цю суму. Але це абсолютно реально. Але якщо кожен з нас подарує малюкові навіть невелику суму, - він подарує йому життя", - кажуть волонтери.

Реквізити для допомоги:

Для гривні:

5168 7450 1193 3345 Щєвєлєва Анастасія Приватбанк

Для євро:

5168757324492992 Щєвєлєв Сергій, Приватбанк

Для долларів:

5168757252189966 Щєвєлєва Анастасія, Приватбанк

https://www.facebook.com/David22032017/

Повʼязані теми:

Наступна публікація