200 тисяч гривень потрібні на термінову операцію для Каті

200 тисяч гривень потрібні на термінову операцію для Каті

Дівчину мають прооперувати столичні фахівці

18-річна Шевченко Катерина страждає через артеріовенозну мальформацію судин головного мозку ( ангіома 3-го ступеня), яку виявили у дівчини не так давно.

«На початку червня у Каті стався раптовий епілептичний напад, після обстежень її направили на операцію до Києва. Вона проходить додаткові обстеження, лікарі поки бояться братися за операцію через високий ризик мати погані наслідки після медичного втручання», - розповідають друзі дівчини.

Медики констатують, що поки єдиний безпечний варіант прооперувати Катю - це метод радіохвильової хірургії, але перед цим потрібно зробити «склеротерапію» (склеювання вен за допомогою спеціальних розчинів).  «В разі відмови Інституту нейрохірургії Каті доведеться їхати за кордон. Вартість операції в Україні 200 000 тис. грн., яка вартість операції за кордоном поки ніхто чітко сказати не може», - кажуть друзі дівчини.

Вони додають, що Каті щодня стає тільки гірше, нещодавно стався ще один епілептичний напад, тож потрібно поспішати, але ситуація загострюється і через брак коштів.  

Реквізити для допомоги:

5167 8032 0211 7813 Шевченко Людмила

https://www.instagram.com/katya_strong_/?hl=uk

Повʼязані теми:

Наступна публікація