3-річній Мілані потрібна ваша допомога

3-річній Мілані потрібна ваша допомога

3-річній Мілані потрібна ваша допомога

Дівчинка зможе мати слух з допомогою добрих людей.

Мілана народилася у березні 2014 року і розвивалася як звичайні дітки. Але, коли дитині було трошки більше року, батьки почали помічати, що Мілана не відгукується на звернення до неї.

Батьки одразу звернулися до невропатолога, бо дівчинка була у нього на обліку. Проте призначений курс лікування не дав жодного покращення.

"В 2 рочки було встановлено діагноз - двобічна сенсоневральна глухота IV ступеня. Прописали 2 суперпотужних слухових апарати. Впродовж 8 місяців ми придбали 1, а другий нам виділила держава. Півроку ми проносили слухові апарати, але, на жаль, вони виявилися неефективні. Наразі ми в черзі на кохлеарну імплантацію за державною програмою під номером 367", - розповідає мама дівчинки.

Ця програма зараз майже не фінансується і дочекатися своєї черги дівчинка може лише через роки, а тому дитина вже не зможе адаптуватися до звуку, не навчиться говорити. Тому батьки намагаються придбати імпланти за власні кошти.

"Мілані 3 рочки для нормального розвитку її мови операцію необхідно зробити якомога швидше. Вартість одного імпланта - 27 тисяч євро. Ця сума для нашої сім'ї непідйомна! Ми дуже хочемо, щоб Міланочка почала чути і говорити, і зажила повноцінним життям. Просимо вас про допомогу! Ми будемо безмежно Вам вдячні", - просить мама дитини.

Реквізити для допомоги:

5168742606914475 номер карти ПриватБанку Тимечко Ганна Сергіївна (мама).

Повʼязані теми:

Наступна публікація