7-річний Дмитрик потребує допомоги

7-річний Дмитрик потребує допомоги

Дитині потрібне дороге лікування за кордоном.

Мама Дмитрика забила тривогу, коли хлопчику було 7 місяців, адже хлопчик відмовлявся робити вже звичні для нього речі. З часом ситуація ускладнювалася.

"Він все більше закривався в собі. Міг годинами стрибати на ліжку, чи крутити якісь предмети. Іграшки його не цікавили, з дітками він не грав, і взагалі привернути його увагу було неможливо. Він перестав дивитися в очі. На вулиці він просто йшов, не важливо куди і з ким", - розповідає мама малюка.

Більшість лікарів не зважали на побоювання матері, допоки вона не звернулася до столичних фахівців. Малюку встановили діагноз аутизм - порушення психічного розвитку, що характеризується розладами мови і моторики, стереотипності діяльності та поведінки, що призводять до порушень соціальної взаємодії.

Мама хлопчика знайшла клініку у Китаї, де мають хороший досвід у реабілітації дітей із таким захворюванням, проте лікування там досить дороге. Родині самостійно необхідної суми не зібрати. Тож вони просять про допомогу небайдужих.

"Зараз Дмитрик проходить другий курс в цій же клініці. Але, на жаль, коштів на повний курс не вистачає! Вартість курсу (3 місяці) становить 10836 доларів. Оплачено всього 1,5 місяці лікування. Для того щоб пройти повний курс і викупити препарати з собою, для продовження лікування дома, потрібно ще близько 190 000 грн", - каже мама.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

№ картки 5168 7555 3070 0588

Ковбаса Оксана

https://facebook.com/helpdimaspeak

Повʼязані теми:

Наступна публікація