Допоможіть врятувати життя Катюші

Допоможіть врятувати життя Катюші

На лікування дитини потрібні майже 500 тисяч гривень

6-річна Бурмій Катя із Вінницької області хворіє із початку листопада  2016 року. Лікарі спершу діагностували лімфому Ходжкіна і почали лікування.

«Лікувались у Вінницькій обласній лікарні, отримали 6 блоків хіміотерапії. Після обстеження ПЕТ, КТ була ремісія, а через  10 днів хвороба повернулась - рецидив. Після низки обстежень у закордонних лабораторіях - зміна діагнозу з лімфоми Ходжкіна на великоклітинна неходжкінська анапластична лімфома. Катя отримала 4 блоки протирецидивних високодозних хімій. На даний час Катя знаходяться у лікарні  ОХМАТДИТ в Києві. В неї знову стався рецидив», - розповідає мама дівчинки.

Зараз дитині призначили дороговартісне лікування – три флакони препарату коштують майже 200 тисяч гривень, а далі потрібна трансплантація кісткового мозку, яку проведуть в Києві.

«Операція безкоштовна, але ряд ліків та реабілітація буде коштувати більше 300 тисяч гривень. Таких коштів наша родина не має і самотужки зібрати неспроможна. Звертаємось до небайдужих! Кожна ваша гривня наблизить нашу донечку до одужання», - каже мама дівчинки.

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанк 5168757317989525 

Бурмій Ірина

Повʼязані теми:

Наступна публікація