Допоможіть Єлісєю потрапити на лікування до Китаю

Допоможіть Єлісєю потрапити на лікування до Китаю

Батькам дають шанс на одужання сина

4-річний Водопойніков Єлісєй народився передчасно в гіпоксії з 2-разовим тугим обвиттям пуповиною.

"На сьогоднішній день у мого синочка безліч діагнозів; ДЦП, рухові порушення V рівня, гідроцефальний синдром, розумова відсталість, двобічна сенсоневральна приглухуватість III ст. Дитина майже утримує голову, спинку, добре фіксує погляд, перевертається з живота на спину, тримає предмети в руках, перекладає з руки в руку, почав трішки підтягуватись до предметів і хоче встати, але поки не виходить. На жаль, поки не навчився сидіти, повзати, стояти, не розмовляє, так як майже нічого не чує, носить слухові апаратики. Лікарі вважають, що у нас є всі шанси на одужання, але треба пройти правильне лікування", - каже батько хлопчика.

Медики запевняють батьків, що вади хлопчика через ураження головного мозку, і якщо відновити клітини, то дитина зможе повноцінно рухатися.

"Нам порадили звернутися за кордон. Ми знайшли клініку в Китаї, де спеціалізуються на лікуванні і відновленні клітин головного мозку, це саме те, що необхідно нашому хлопчику, однієї фізичної реабілітації, на жаль, для нього недостатньо. Для нас це дуже великий шанс. Нам необхідно зібрати 395 096 грн. Ми звертаємось по допомогу", -просить батько Єлісєя.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 4149 4391 0467 3847 

Водопойнікова Юлія Володимирівна

https://www.yooying.com/help_elisey

Повʼязані теми:

Наступна публікація