Спеціалісти можуть подарувати Софійці більш самостійне майбутнє

Спеціалісти можуть подарувати Софійці більш самостійне майбутнє

Спеціалісти можуть подарувати Софійці більш самостійне майбутнє

Батьки збирають кошти на реабілітацію дитини.

Палій Софія у свої 5 рочки має значні відхилення через гідроцефалію (рідина збирається у головці дівчинки), спастичний тетрапарез, симптоматичну епілепсію, затримку психомоторного, розумового розвитку.

«Наша дівчинка з'явилася на світ раніше терміну, на 25 тижні вагітності, з екстремальною масою тіла 720 грамів. 3 місяці перебувала в реанімації. Підозрювали, що дитина може і не вижити. На превелике щастя, наша Сонічка вижила, але залишилися величезні проблеми зі здоров’ям», - каже мама дитини.

Дівчинці провели операцію зі встановлення шунта, щоб був відтік рідини з голівки. Але тепер дитині потрібна посилена реабілітація, щоб зменшити її наслідки.

«Весь цей час ми проходили реабілітацію і є поліпшення. Руки опускати не можна, потрібно йти, боротися далі. Ми дуже віримо в те, що вона зможе жити повноцінним життям. Лікарі дають нам шанс. Щоб досягти бажаного успіху, потрібні постійні реабілітації. Ми звертаємося до всіх добрим, чуйним людям від Бога, допомогти нам посильною сумою. Будем безмірно вдячні за Ваші добрі серця», - каже мама Софійки.

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанк: 5168 7573 6931 2121

Дрігіна Ольга Миколаївна.

https://www.facebook.com/Olgadrigina

Повʼязані теми:

Наступна публікація