"Рак вбиває мене": Юлія просить допомогти їй пройти дороге лікування

"Рак вбиває мене": Юлія просить допомогти їй пройти дороге лікування

На місяць лікування потрібно понад 75 тисяч гривень

До редакції ТСН.ua звернулась 36-річна Юля Родимова з міста Коростень, яка від 2020 року бореться із меланомою.

Небезпечну хворобу у жінки виявили вже на третій стадії, тож лікування потрібно почати невідкладно. «Я і мої рідні благали про допомогу, нам вдалося зібрати кошти і зробити мені операцію на спині, після операції було проведено КТ і кістковий скрин, аналізи були в нормі, лікування допомогло! Я була врятована, і дякувала за те, що дали шанс жити... Здавалося, що все минуло, що недуга пішла назавжди, але як я помилялася...», - розповідає Юля.

2021 рік Юлія почала зі звістки про рецидив захворювання і негайність подальшої боротьби.  «Після поганого самопочуття, зробили  повторне КТ, результат мене вразив, метастази дістались до моєї печінки, легень і головного мозку. Чи може бути щось гірше, коли кожна хвилина мого життя відтепер така цінна? Завдяки небайдужим людям, я пройшла вже тримісячне лікування, є позитивна динаміка», - додає жінка.

Зараз лікарі радять продовжити лікування надкоштовною, але дієвою таргетною терапією, на це знадобиться три місяці і сотні тисяч гривень. «Ні я, ні моя родина немає таких коштів! Я прошу у вас допомоги, я благаю вас не пройти повз, протягнути мені свою руку, ваша підтримка дуже важлива для мене! Я вірю в добро і людяність, я вірю, що з вашою допомогою у мене все вийде, я не підведу. Я безмежно вдячна кожному за підтримку та віру в мене», - каже Юлія.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк:

5168 7573 7447 7711

Родимова Світлана Бойукханівна (мама)

Або

Альфа Банк : 

5355 5712 6198 7283

Родимова Юлія Валеріївна

Повʼязані теми:

Наступна публікація