56-річний Олег Скрипка повністю оголився у мороз

56-річний Олег Скрипка повністю оголився у мороз

Гурт "ВВ" випустив новий кліп на пісню "Лазня".

Український рок-гурт "Воплі Відоплясова" випустив новий кліп на трек "Лазня", яким гучно закриває тему різдвяно-новорічних свят.

19-го січня, якраз на велике свято Водохреща, відбулась прем'єра відео з купанням учасників гурту та друзів рокерів на морозі.

За словами Олега Скрипки, лазня — це не просто традиція, а певна філософія життя: краще паритись у лазні, аніж паритись по життю. Лазня прогріває та очищує тіло й душу, завжди сприяє щирій розмові, зміцнює організм. "Лазня — найкраще джерело бадьорості та енергії", — прокоментував фронтмен гурту.

За повір'ями, освячена на Водохреще "йорданська" вода наділяється цілющими чудодійними властивостями та загалом символізує початок життя. Ще за давніх часів надзвичайно популярним був ритуал занурення у водойми на свіжому повітрі. Вважалося, що така процедура очищує душу та дарує здоров'я на весь рік. Ця добра традиція збереглась і до сьогодні.

В кліпі "Лазня" українські рокери показали справжній майстер-клас святкування Водохреще та відірвались на повну: парились, співали, танцювали, а на завершення ще й голяка стрибнули в ополонку. В кліпі також можна побачити друзів музикантів - Івана Леньо з "Козак Систем" та Романа Бахарева з "Бахроми".

Зауважимо, що 2021 рік — особливий для гурту "ВВ", адже саме цього року колектив святкує свій масштабний ювілей: 35 років творчої діяльності. З цього приводу Олег Скрипка разом зі своїми колегами готує низку феєричних подій на рік вперед, про що ми дізнаємось вже скоро.

Нагадаємо, що рік тому Іван Дорн з Остапчуком відтворили найперший кліп українського шоу-бізу гурту "ВВ" 30-річної давнини. Артист зняв римейк на кліп ВВ "Танці".

Повʼязані теми:

Наступна публікація