Алла Мазур стала володаркою нагороди за натхнення мільйонів українців

Алла Мазур стала володаркою нагороди за натхнення мільйонів українців

Ведуча "ТСН.Тиждень" потрапила у п’ятірку найвпливовіших українок.

Зірка "1+1", ведуча "ТСН.Тижень" Алла Мазур, яка перед Новим роком показала свого підрослого сина та домашніх улюбленців, потрапила у п’ятірку українок, які надихають людей змінювати світ на краще, йдеться в сюжеті ТСН.

Ведуча була відзначена міжнародною премією за впливовість та натхнення мільйонів людей змінювати світ на краще.

Номінанток на премії обирали серед жінок сфери фешн, бізнесу, кіновиробництва, благодійності та медіа.

Головним образом такої жінки є акторка, режисер та посол доброї волі ООН – Анджеліна Джолі. Організатори кажуть, що вона уособлює в собі силу, талант, працьовитість і любов до ближнього. Саме такі риси шукали й в українках.

"Мене підкупила сама ідея, і на цьому майданчику поговорити, як кожен з нас може зробити кращим світ навколо себе, як кожен з нас, чим би не займався, може допомогти слабшому", - коментує Алла свою нагороду.

"Ми відмітили 5 жінок, які на наш погляд не тільки надихають, але й створюють щось у цьому світі - створюють позитив, створюють якісь сенси", - зауважила Христина Довгаль, шеф редактор сайту Marie Claire.

Організатор міжнародної премії в Україні Олексій Краєвський додав, що для багатьох людей дуже важлива людина, яка може стати тим променем, тим образом, на який можна орієнтуватися. І це все, на думку організаторів, є в Аллі Мазур.

Алла Мазур потрапила у п'ятірку українок, які надихають людей змінювати світ на краще

Алла Мазур потрапила у п'ятірку українок, які надихають людей змінювати світ на краще

Нагадаємо, що наприкінці минулого року, журналістка і ведуча програми "ТСН.Тиждень" посіла гідне місце у рейтингу найвпливовіших українців, опублікованого у журналі "Фокус".

Повʼязані теми:

Наступна публікація