Джанабаєва зізналася, як ледь не розійшлася з Меладзе

Джанабаєва зізналася, як ледь не розійшлася з Меладзе

Джанабаєва зізналася, як ледь не розійшлася з Меладзе

Джанабаєва багато часу приділяє молодшому сину

Артистка зізналася, що були моменти, коли вона хотіла завершити стосунки із співаком.

Екс-"ВІА Гра" та цивільна дружина Валерія Меладзе Альбіна Джанабаєва, яка разом із старшим сином від артиста прикрасила обкладинку глянцю, розповіла про особисте життя.

Чи не вперше Альбіна заговорила про свої стосунки із Валерієм. В інтерв'ю виданню ОК! Джанабаєва зізналася, що зараз для неї головне завдання – зберегти щастя із Меладзе, яке далося їй нелегко.

За словами екс-"віагрянки", вона б не побажала собі опинитися в тій ситуації, в якій тоді була екс-дружина Валерія Ірина.

"Наші з Валерою стосунки складалися так, що часом мені здавалося: легше їх зупинити, перервати. Але не вийшло ... У нього була своя сім'я, і якщо зараз розумом все розкласти, то, звичайно, я не хотіла б, щоб комусь із нас було так погано і боляче. Я це щиро кажу. І собі б не побажала опинитися в такій ситуації. Але мабуть, ми повинні були пройти через ті випробування, щоб прийти до того, що ми маємо сьогодні і якими стали сьогодні, і щоб зрозуміти, як ми дорожимо одне одним і всім, що у нас є ", - відверто поділилася Альбіна.

Співачка також додала, що зараз робить все можливе, аби зберегти щастя, яке дісталося їй нелегко. Джанабаєва розривається між творчою кар'єрою та вихованням синів. Артистка пояснила, що не хоче із молодшим сином Лукою, якому майже два роки, наробити тих помилок, яких припустилася під час виховання Кості.

Оскільки поки старший син ріс, Альбіна часто бувала на гастролях. За це зірка навіть попросила пробачення у Костянтина. Про характер же молодшого Луки Альбіна розповіла залюбки

"Мені здається, за своїм сприйняттям світу він копія Валери - такий же веселий, добрий і м'який. І ще балагур: вже з ранку починає бігати, шуміти - така маленька мавпочка", - розповіла Альбіна.

Нагадаємо, місяць тому усміхнена Джанабаєва вперше за довгий час з'явилася із Меладзе на світському заході. Зіркова пара відвідала вечірку, присвячену дню народження російського продюсера.

Повʼязані теми:

Наступна публікація